Jeugd

benthe-rijjeugd-putten

Algemeen

Ieder seizoen is in 3 periodes verdeeld. Kinderen tussen 7 en 17 jaar kunnen zich per periode aanmelden om de lessen te volgen. Lesgeld is per periode verschuldigd en dient rechtstreeks bij de golf pro te worden voldaan. Kinderen die nog niet over golfclubs beschikken kunnen deze lenen tijdens de lessen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal proeflessen te volgen (maximaal 3), de kosten hiervoor bedragen € 5,- per les.

Om deel te nemen aan de lessen is het niet verplicht om lid te zijn van Golfclub Ookmeer. Om deel te nemen aan het GVB examen dat voor de kinderen periodiek wordt georganiseerd is het wel noodzakelijk om lid te zijn van de golfclub. Lidmaatschap is € 74,- incl.examengeld.

Lesopbouw

De lessen worden volgens het 9 stappenplan van NGF en PGA gegeven. We zullen met boekjes werken waarin je de gemaakte vorderingen kunt bijhouden.

  • Groep 1 werkt naar baanpermissie toe, in deze groep zitten ook de instromers (stap 1).
  • Groep 2 werkt van baanpermissie naar GVB oftewel handicap 54 (stap 2).
  • Groep 3 werkt van hcp 54 naar hcp 36 toe (stap 3).
  • Groep 4 zet stap 5,6,7,8,9 etc.

Wedstrijden jeugd

Per lesperiode wordt een aantal wedstrijden georganiseerd voor jeugdleden op de shortgolf baan. De data van deze wedstrijden worden gedurende de lesperiode bekend gemaakt en vallen altijd op zondagmiddag tijdens de lestijden.

Voor leden van Golfclub Ookmeer of kinderen die les hebben is deelname aan deze wedstrijden gratis.

Introduces (7 tot en met 17 jaar) kunnen ook deelnemen aan de wedstrijden, zij betalen € 5,- inschrijfgeld.

Tarieven jeugd

Jaarcontributie Jeugdlid tot 21 jaar € 74,-

Lesperiodes 2021

  1. Helaas is er op dit moment geen jeugdles. U kunt wel bellen met de Headpro voor een proefles en verdere mogelijkheden.
Boek hier uw privéles in de agenda van VT Golf
Ga naar de lesagenda